Organisatie

Een slagvaardige organisatie

Kees Greeve Tuinbouwprojecten heeft alle belangrijke disciplines in eigen huis, van advisering tot uitvoering. Tegelijkertijd zijn we trots op ons compacte team. De voordelen zijn duidelijk. Korte lijnen, geen overbodige schijven. Medewerkers zijn praktisch ingesteld en spreken de taal van de tuinbouw. Bovendien zijn we nog altijd in cultuur een echt familiebedrijf. Een bedrijf met loyale medewerkers, die begrijpen dat de eisen steeds hoger worden gesteld. Kees Greeve Tuinbouwprojecten beschikt over een sterk team, dat alle ervaring heeft om complete projecten te realiseren.

Flexibel en betrouwbaar tegelijk

Werken met Kees Greeve Tuinbouwprojecten is daarom plezierig werken. We zijn flexibel in de omgang en betrouwbaar in onze afspraken. Daardoor werken ook onderaannemers en leveranciers graag met ons samen, in tal van landen. Met inbreng van uiteenlopende specialisten zijn we in staat uw project geheel uit te voeren, waar ook ter wereld. Eigen transportmogelijkheden vergroten de slagkracht van onze organisatie. Dat wij vooral naar de toekomst kijken blijkt ook doordat wij onlangs in een compleet nieuw kantoorpand en bedrijfsruimte getrokken zijn  op de oude vertrouwde locatie in Bergschenhoek.

http://www.twitter.com/.kggreenhouses

Four Oaks Tradeshow in the UK starts today. We are represented en you will find us at our booth D85. We hope to see… https://t.co/3D5U4Q3Ska

Tweets »