Соларни системи

foto Соларни системи

Ефикасни соларни солуции за менаџирање на Вашата енергија

Ефикасноста на соларните панели продолжи да расте изминатите неколку години. Затоа соларните панели се ефективна солуција за Вашите енергетски потреби. Постојат безброј можности. Кеес Грееве Гринхаус Проекти може да обезбеди експертски совети за да ја направите вистинската инвестиција, прилагодени на ситуацијата во Вашиот бизнис. Сместувањето на соларните панели на покривот од Вашата оранжерија, прави возможно да станат основен дел од вашите енергетски потреби за “бесплатни’’ извори на енергија.

На постојниот покрив или интегрирани

Ние нудиме можност да ги монтираме панелите на постојните покриви од Вашата оранжерија или да користиме специјално изработени покриви со интегрирани панели.  Со добар компјутерски програм ние го мериме проценетиот поврат и оптималната ориентација спрема сонцето. Ова Ви обезбедува сигурност, во поглед на Вашата инвестиција и Ви овозможува да донесете внимателна одлука. Соларните панели веќе се имаат докажано како одлична замена на природните извори во многу земји.

http://www.twitter.com/.kggreenhouses

Chinese delegation visited our company last week. https://t.co/9nzT8mGnqi

Tweets »