Наводнување и електро инсталации

foto Наводнување и електро инсталации

Користење на новините во наводнување и електро  инсталациите

Кеес Грееве Греен хаус Проекти е експерт во наводнувањето и електро инсталациите. И кај двете дисциплини , ние располагаме со големо знаење.  Покрај тоа, во соработка  со надворешни специјалисти ние секогаш сме во чекор со последните случувања . Поради нашето знаење од оваа област, ние може оптимално да ги вклопиме различните техники во вашата оранжерија.

Водена технологија

Секој вид на растение има специфични потреби и има специфични барања од системот за наводнување. Ние можеме да Ви обезбедиме комплетен совет што се однесува на најдобрата солуција за Вашата компанија. Благодарејќи на искуството на нашите техничари, Кеес Грееве Гринхаус Проекти обезбедува целосен пакет: комплетен систем за наводнување со единици за наводнување, УВ инсталација, црева за кап по кап, надземен систем за наводнување итн. Квалитетот и адекватниот сервис се загарантирани. За нашите проекти надвор од земјата, често работиме со локални партнери. Затоа, локалниот сервис и одржување за загарантирани. Доколку некогаш Ви се потребни инженери, најнови знаења и потребно искуство е на достап во секој момент со Кеес Грееве Гринхаус Проекти.

Електрична инсталација и хортикултурни компјутери

Хортикултурниот сектор се развива доста брзо, посебно кога се работи за електричното инженерство. Кеес Грееве Гринхаус Проекти може да ви обезбеди експертски совет што се однесува на најновите иновации и развојни технологии кои се веќе докажани во практика. Нема прашања кои остануваат неодговорени, на пример компјутерите од добро познатите брендови како што се Прива и Хоогендоорм. Ние ја инсталираме комплетната електрична инсталација во согласност со регулативите. Ние можеме да понудиме решенија за сечиј буџет. 

http://www.twitter.com/.kggreenhouses

Today we are represented at the Fruit Focus UK. We hope to see you at our booth number 10. Enjoy your day. https://t.co/BaWjMVmitN

Tweets »