Завеси

foto Завеси

Системи на завеси  за сите цели

Кеес Грееве Гринхаус Проекти  ,што се однесува до инсталацијата на системите на завеси , е запознаена со најновите случувања. Ова ни овозможува да се грижиме за сите ваши желби , дали станува збор за завеси за затемнување , термоенергетски завеси  или завеси за засенчување. Ние работиме со компоненти и делови кои ја имаат докажано нивната дадена вредност во пракса.: завеси со иновативни квалитети .  Уште една предност на Кеес Грееве Гринаус Проекти : како конструктор на оранжерии , ние секогаш  за оптимално вклопување на системот на завеси  во вашата оранжерија.

Наши производи и услуги:

  • хоризонтален систем на завеси
  • термоенергетски завеси
  • Завеси за затемнување
  • Завеси за засенчување
  • Двојни завеси