Конструирање на оранжерија

foto Конструирање на оранжерија

Оранжерии во сите облици и големини

Кога станува збор за конструирање на оранжерии, ние дефинитивно може да се наречеме комплетни изведувачи. Со оглед на тоа дека може да ви понудиме истовремено и нови но и веќе користени оранжерии, ние може да ви понудиме економични опции. Квалитетот на двата производи е споредлив. Нова или веќе користена: кога доаѓа до конструирање на оранжерии, Кеес Грееве Гринхаус Проекти секогаш е во согласност со строгите Casta стандарди, светски познат стандард во конструирањето на оранжерии.

Нови Оранжерии

Сите хортикултурни иновации кои заземаат место во текот на годините, се рефлектираат во палета на производи и услуги на Кеес Грееве Грин хаус Проекти. Новите оранжерии се дизајнирани согласно најновите упатства, производство и градба од страна на наши луѓе. Благодарение на тенката конструкција, прифакањето на светлината е сведено на минимум. Технологијата треба оптимално да се вклопи во дизајнот. Кога треба да се зачува енергија, Кеес Грееве Грин хаус Проекти континуирано го подигнуваат нивото.

Комбинирано со иновативен пристап ,вие сте сигурни со идеален погон за производство на вашите растенија и со добра инвестиција за во иднина.

Имаме прилагодена опција достапна за секаков тип на оранжерија. Venlo – оранжериите може да бидат испорачани во сите можни големини, висина и големина на стакло. Кеес Грееве Гринхаус Проекти има исто така стекнато  големо искуство во отворени-кровни системи и оранжерии со соларни панели. Соларните оранжерии се иновација бргу се развива. Кога станува збор за wide-span оранжерии и конструкции со мрежа, исто така може да се обратете на Кеес Грееве Гринхаус Проекти.

Веќе користени оранжерии

Голем дел од модерните оранжерии се демонтираат порано, на пример за повторен развој на хортикултурната површина, дали станува збор за деловниот простор или индустриската површина. Поради квалитетот на моменталните оранжерии, овие објекти  сеуште не се “истрошени”. Во спротивно, оранжериите кои се демонтираат, можат да се користат уште многу години. Благодарение на строгата селекција на користените материјали, овие “iискусни оранжерии” ги исполнуваат сите барања на одгледувачите низ светот. Сите компоненти се проверени, исчистени ,модифицирани и заменети каде е потребно. Резултатот е: оранжерија која изгледа како нова, со атрактивна цена. Кеес Грееве Гринхаус Проекти демонтира многу оранжерии во текот на годината, оранжеријата може да биде видена пред да биде демонтирана. Со голем број на демонтирани оранжерии-проекти , исто така имаме голем избор на достапни оранжерии. И веќе користените оранжерии ги исполнуваат сите барања.

http://www.twitter.com/.kggreenhouses

Today we are represented at the Fruit Focus UK. We hope to see you at our booth number 10. Enjoy your day. https://t.co/BaWjMVmitN

Tweets »