Слободни работни места

Дали сакате да работете за Кеес Грееве Гринхаус проекти ?

Дали сакате да работите за компанија која континуирано расте? Компанија која ви дава простор за иден развој на вашите  вештини и способности? Кеес Грееве Гринхаус Проекти постојано е во потрага на нови вработени. Ние им нудиме предизвик во работата во динамичен бизнис.Ниту два дена не се исти. Плус и можноста да се здобијат со големо искуство во различни земји, насекаде во светот. Со нашиот компактен тим , ние ќе се справиме со секој проект. Во Кеес Грееве Гринхаус проекти вие сте сигурни за развојот на вашата кариера. Во нашата компанија, амбициозните луѓе добиваат плата за работата.

http://www.twitter.com/.kggreenhouses

Installation of the 8MW Biomass boiler. Project Clay Lake, United Kingdom. https://t.co/7whTR8i4lI

Tweets »