Слободни работни места

Дали сакате да работете за Кеес Грееве Гринхаус проекти ?

Дали сакате да работите за компанија која континуирано расте? Компанија која ви дава простор за иден развој на вашите  вештини и способности? Кеес Грееве Гринхаус Проекти постојано е во потрага на нови вработени. Ние им нудиме предизвик во работата во динамичен бизнис.Ниту два дена не се исти. Плус и можноста да се здобијат со големо искуство во различни земји, насекаде во светот. Со нашиот компактен тим , ние ќе се справиме со секој проект. Во Кеес Грееве Гринхаус проекти вие сте сигурни за развојот на вашата кариера. Во нашата компанија, амбициозните луѓе добиваат плата за работата.

http://www.twitter.com/.kggreenhouses

Open Dag 15 december aanstaande Fa. Gebr. van Oers te Wieringerwerf #nieuwbouw #KG https://t.co/Twhukad1aM

Tweets »