Организирање

Ефективна организација

Кеес Грееве Гринхаус Проекти ги покрива сите важни полиња на експертиза, консултации за проект до реализација. Во исто време ние сме многу горди на нашиот компактен тим. Има јасни предности како кратки ,директни линии и нема непотребни слоеви. Нашите вработени имаат практичен пристап и зборуваат на “хортикултурен ” јазик. И покрај тоа ,ние сеуште сме фамилијарен бизнис, со лојални вработени, кои разбираат дека стандардите се зголемуваат континуирано. Кеес Грееве Гринхаус Проекти има силен тим, со искуство да реализира комплетни проекти.

Флексибилност и сигурност во исто време

Работењето со Кеес Грееве Гринхаус проекти е задоволство.Ние сме флексибилни во нашата соработка и сугурни во нашите договори. Поради тоа и подизведувачите и добавувачите во многу земји  сакаат да соработуваат со нас. Со инпут на експерти од многу различни полиња, ние сме способни комплетно да го завршиме проектот  каде и да е во светот. Нашите in-house транспортни услуги ја зголемуваат моќта на нашата компанија. Нашиот фокус на иднината е евидентен во нашето селење во нашата нова управна зграда, стационирана на истата локација во Bergschenhoek. 

http://www.twitter.com/.kggreenhouses

Today we are represented at the Fruit Focus UK. We hope to see you at our booth number 10. Enjoy your day. https://t.co/BaWjMVmitN

Tweets »