Профил на компанијата

Работење во повеќе од 30 држави

Кеес Грееве Грин Хаус Проекти работи насекаде во светот,конструирајќи оранжерии,истовремено нови или веќе користени. Проектите “клуч на рака” се наша специјалност, бидејќи ние нудиме многу повеќе од конструкција на оранжерија. Ние Испорачуваме секаков вид на технологија, што може да ја најдете во секојдневниот хортикултурен бизнис. Од автоматизација до скенирање, од инсталацијата за наводнување до benching системи, нашето поле на активности се повеќе се шири во последните 40 години. Сегашните клиенти на Кеес Грееве Гринхаус проекти може да се најдат насекаде во светот. 

Комплетно прилагодување

Почетоците на Кеес Грееве Гринхаус Проекти се во техниката. Поради нашиот иновативен пристап, нашите услуги постојано се зголемуваат во сите облици и големини. Новите оранжерии се изработуваат во нашата сопствена фабрика согласно со највисоките модерни стандарди. Во дизајнирањето на една оранжерија, ние ги земаме во предвид локалните временски услови, локалните стандарди за културите и оптоварувањето на инсталацијата и локалните стандарди за конструирање. Како економска алтернатива на новите оранжерии се нашите веќе користени оранжерии. Поради високиот квалитет и издржливост на тековните материјали, веќе користените оранжерии во многу инстанци се одлична алтернатива. После расклопувањето на оранжеријата ,сите материјали се проверуваат  темелно за да се обезбеди дека се можат да се користат повторно.За инсталирање, истото важи: може да се обезбеди инсталирање на и нови и на веќе користени оранжерии.

Нашиот тим и партнери

Кеес Грееве Гринхаус Проекти има  посветен тим од околу 50 вработени. Нашиот тим е надополнет со широка мрежа на под изведувачи. За проектите во странство, ние склучуваме партнерства со локални компании, кое се надгледувани од Холандија. На овој начин нашите меѓународни клиенти секогаш можат да бидат сигурни за брз локален сервис.Нашиот  in-house транспорт на опрема ни овозможува да работиме ефикасно и флексибилно.

http://www.twitter.com/.kggreenhouses

Chinese delegation visited our company last week. https://t.co/9nzT8mGnqi

Tweets »